ENC bérlés a horvát autópályára - A legjobb választás mindenkinek: Crikvenica
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

A legjobb választás mindenkinek: Crikvenica

2024-05-08

Crikvenica fizetős városi strandja jó választás lehet a kisgyermekkel utazó családok számára. Partja homokos, melyen több játszótér is található. A belépő ára magába foglalja a WC és a zuhanyzó használatát, így azokért már nem kell külön fizetnünk.

Rengeteg ingyenes strand is megtalálható a városban, a fizetős strand közelében. Amennyiben nem szeretnénk belépőjegyet vásárolni tökéletes megoldás lehet bármelyik ingyenes strand. Ezekre a partokra azonban érdemes úszócipővel készülni, ugyanis a legtöbb apró kavicsokkal borított.

A város egyik legkülönlegesebb strandjai közé tartozik a 2010-ben nyílt kutyás strand. Előre telepített kutyaláb mosók és napvédők gondoskodnak kiskedvencünk zavartalan tengerparti élményéért.

Hotel Kastell előtti rész noha igazán apró, mégis különleges élményt nyújthat a közel 500 éves építmény közvetlen szomszédságában fürödni. Ez a műemlék a Dubrance folyó partján helyezkedik el, mai napig működik, továbbá a város is erről kapta nevét, ugyanis a crikve szó horvátul templomot jelent.

Crikvenicai Akváriumban: megismerhetjük a vibráló tengeri élővilágot, gyönyörködhetünk a színes és lenyűgöző víz alatti világban, valamint elképesztő korallzátonyok várnak ránk.

A híres Kataka bár napközben egy kellemes helyszín, estére azonban, amikor a gyermekes családok már visszatérnek szállásaikra és a fiatalok veszik át a helyüket, felpezsdül az élet és egy igazi buli helyszínné változik. Nem véletlenül a legjobb választás a bulizni vágyó fitalok számára ez a város.

Távolsága Budapesttől 504 km, amely 6 óra 9 perc alatt tehető meg, ez az idő ENC készülék használatával jelentősen csökken, így csak 5 óra 35 percig kell autóznunk.

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel