ENC bérlés a horvát autópályára - ENC automata - ENC bérlés azonnal!
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

ENC automata - ENC bérlés azonnal!

2024-06-27

Ha Horvátországba utazol, szinte elengedhetetlen az ENC készülékek használata, legalábbis nagyon ajánlott, ha nem szeretnétek sorbaállni a fizetőkapuknál. Sokan azonban elfelejtenek előre bérelni és az előző évek tapasztalatai azok, hogy a legtöbben azonnal szeretnék átvenni az eszközt, amely okán elindítottuk SOS ENC foglalás szolgáltatásunkat.

 

TikTok videónk a témában: 

 

Hol található az ENC automata?

 

Az ENCbérbeadás.hu irodájának parkolójába helyeztük ki az automatát, az M7-es autópályától mindössze néhány perc kitérővel, Székesfehérvár külső részén, így a városközpontot elkerülve tudjátok használni a következő címen: Székesfehérvár, Széchenyi utca 162.

A parkolás kényelmes, ENC bérlés tábla jelzi a helyszínt, a könnyebb megközelítés végett.

 

 

Hogyan működik?

 

A működése egyszerű, használható átvételi lehetőségként is, így ha a készülékfoglalásod során az "ENC csomagautomatából" átvételt választod, akkor ide készítjük ki neked az eszközt, viszont SOS foglalást is átvehetsz belőle. Ebben az esetben az előre kihelyezett eszközök közül oszt ki egyet rendszerünk. Fontos, hogy csak akkor kapod meg azonnal a nyitókódot, ha a megadott indulási napnak a mai napot adod meg, ezzel jelzed nekünk, hogy azonnal szeretnét átvenni a készüléket.

 

Ugynaakkor fontos tudnod azt is, hogy előfordulhat, hogy főszezonban, azaz július eleje és augusztus vége között nem lesz szabad készülékünk, így ha előre tervezett nyaralásod van, javasoljuk, hogy minél előbb, akár a szállásfoglalással egyidőben add le igényedet ENC bérlés céljából, mivel ebben az esetben fogunk tudni biztosan készüléket biztosítani.

 

Hogyan tudom átvenni az eszközt az ENC automatából?

 

Ehhez a következő instrukciókat kell követned:

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel