ENC bérlés a horvát autópályára - ENC készülék motorosoknak, motoros csapatoknak
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

ENC készülék motorosoknak, motoros csapatoknak

2024-06-03

Az ENC készülékek használata azon utazók számára is nagy segítség lehet, akik motorral szeretnénk eljutni a horvát tengerpartra. Motorosoknak és motoros csapatoknak egyaránt kiváló megoldást nyújt a horvát autópályák gyors és kényelmes használatához, így biztosítva a zavartalan, kényelmes utazást.

 

Miért érdemes ENC készülékkel átkelni a fizetőkapukon?

A motorosoknak mindig probléma a készpénz vagy bankkártya kezelése menet közben, így azok számára, akik szeretnék motorral megközelíteni a gyönyörű Adriát, kiváló lehetőség lehet, mivel szinte megállás nélkül tudnak haladni a horvát autópálya végtelen útjain.

 

ENC-vel, csapatosan!

Az sem probléma, ha csoportos utazást tervezel, ~ 20 fős csoportokat képesek vagyunk ellátni készülékekkel egyidőben. 

 

Előnyök motoros csapatok számára

  1. Időmegtakarítás: Az ENC készülékkel a motoros csapatok elkerülhetik a hosszú sorban állást a fizetőkapuknál, ami különösen a nyári csúcsszezonban jelent nagy előnyt​ 

  2. Kényelmes használat: Az eszköz egyszerűen használható, nem szükséges sem bekapcsolni, vagy feltölteni. A készüléket elég beletenni a kormány melletti tárolóba, amely nem gátolja az RFID kommunikációt.

  3. ENC készülék használata a gyakorlatban: a fizetőkapuknál az ENC sávba kell behajtani, ahol az eszköz automatikusan kapcsolatba lép az adott kapuval, levonja a megfelelő útdíjat, majd felemeli a sorompót. A rendszer akkor is működik, ha több motoros közlekedik egymás után, feltéve, hogy mindenkinek van saját ENC készüléke, és betartják a megfelelő követési távolságot.

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel