ENC bérlés a horvát autópályára - Vodice
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

Vodice

2024-05-08

A XVII. században porig rombolták a várost, így nincs annyi műemlék, mint más városokban. Az egyik legrégebbi és legmagasabb épület a Szent Kereszt templom, mely egy 3 hajós, barokk stílusú szentély. Az ezzel szemben lévő sikátorban található a Čorićev turanj, mely a 3 őrtorony egyike volt, mára már csak ez maradt épen.

Vodicét mindkét irányból strandok fogják közre. Szinte az összes strandjának a partját apró kavicsok borítják, így, ha itt tervezzük eltölteni a nyári vakációnkat, érdemes úszócipővel készülni. Az alapvetően kavicsos Plava strand egy részén azonban, találhatunk homokos partot, a nagy méhsejt alakú beton stégek között. Itt a kisgyermekes családoknak kedveztek vízi ugrálóvárral, valamint napernyő, ágy és vízibicikli bérlési lehetőség is biztosított.

Plaža Hangarnak nevezett városi strand a kikötőtől kezdődik, melynek szintén apró kavicsok borítják a partját. Közepesen lassan mélyül a partvonal.

Borik hotel előtt található a kutyás strand, melynek partja a többi strandhoz képest szintén apró kavicsokkal borított. A tenger bójákkal el van kerítve, így nyugodtan tudunk kiskedvencünkkel együtt fürdőzni.

Budapesttől a távolsága autóval 670 km, amely 7 óra és 49 perc, míg ENC használatával csak 7 óra és 6 perc.

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel