ENC bérlés a horvát autópályára - ENC bérlés Szlovákiában - mi vagyunk a megoldás!
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

ENC bérlés Szlovákiában - mi vagyunk a megoldás!

2024-05-29

A felvidéki magyarok jelentős része utazik nyaranta a horvát tengerpartra, emiatt mi is sok megkeresést kapunk azzal kapcsolatosan, hogy milyen módon van lehetőségünk élni az ENC bérlés lehetőségével. Erre megoldást találva részletesszük nektek az instrukiókat.

 

A legtöbb utazó Magyarországon át, Székesfehérvár érintésével közelíti meg a horvát tengerpart számára legkedvesebb szakaszait. Cégünk székesfehérvári készülékátvételt is biztosít, így a nap 24 órájában van lehetőség átvenni az előre lefoglalt ENC készüléket az erre kijelölt ENC automatánkból.

Másik lehetőség a csomagküldéses megoldás, bármely komáromi MPL csomagautomatába tudjuk küldeni a készüléket, amely a megjelölt utazási időpont előtti 2 munkanappal már át is vehető.

A horvát autópályákon történő kényelmes és gyors áthaladást biztosító ENC készülék bérlés lehetősége a fentieknek megfelelően többféle módon is lehetséges számotokra. Ezzel az opcióval jelentős időt spórolhattok meg, hiszen nem kell sorban állni a fizetőkapuknál, az erre kijelölt sávokon sokkal gyorsabb haladást biztosít.

Az ENC bérlés előnyei

Az ENC készülék használatával nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthattok, illetve fontos szempont lehet, hogy nem szükséges készpénzzel vagy bankkártyával bajlódni.

Hogyan igényelheted az ENC készüléket?

  1. Online foglalás, tovább a horvát útdíj kalkulátor oldalra: Weboldalunkon keresztül előre lefoglalhatod a készüléket, amelyet a megadott időpontban vehetsz át Székesfehérváron, az ENC automatánknál vagy elküldjük postai úton a komáromi Magyar Postára vagy csomagautomatába.

 

Használati útmutató

Miután megkaptad az ENC készüléket, csupán annyi a teendőd, hogy azt a szélvédőre helyezed, a műszerfal fölé, az előírt helyre. A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, amely hosszú üzemidőt biztosít. Fontos, hogy indulás előtt ellenőrizd, hogy a készülék megfelelően rögzítve van, és az autópálya kapuinál mindig a kijelölt ENC sávot használd.

 

A készülék visszaküldése

Az utazás végeztével a készüléket egyszerűen visszaküldheted a komáromi Magyar Posta bármely épületéből. A csomagban található visszaküldési címke segítségével nincs más dolgod, mint a készüléket becsomagolni és feladni azt a legközelebbi postán.

Az ENC készülék bérlése egyszerű és kényelmes megoldást nyújt mindazok számára, akik szeretnék elkerülni a horvát autópályák fizetőkapuinál kialakuló sorokat. Fordulj hozzánk bizalommal, és élvezd a zavartalan utazás előnyeit!

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel