ENC bérlés a horvát autópályára - ENC készülék bérlés kaució és napidíj mentesen csak az encbérbeadás.hu-n!
Átvétel: Csomagküldéssel, vagy hétfőtől vasárnapig, 0-24, Székesfehérváron!

ENC készülék bérlés kaució és napidíj mentesen csak az encbérbeadás.hu-n!

2024-05-20

2024-ben már 5. éve foglalkozunk ENC készülékek bérbeadásával, ez alatt több, mint 14.000 autóst szolgáltunk ki, 99.9% pozitív visszajelzéssel, de miért érdemes az ENC készülék bérlés mellett dönteni?

 

ENC készülék bérlés kaució és napidíj mentesen csak az encbérbeadás.hu-n!

 

Az ENC készülékek használata egyre népszerűbb azok körében, akik Horvátországban szeretnének gyorsan és kényelmesen közlekedni az autópályákon. Az ENC készülék bérlésével jelentős időt takaríthatsz meg, miközben elkerülheted a hosszú sorokat a fizetőkapuknál. Ráadásul most, az encbérbeadás.hu-nál, kaució és napidíj mentesen bérelhetsz ENC készüléket! Ismerd meg szolgáltatásunk előnyeit és hogyan segíthetünk neked a horvát autópályák használatában.

 

Miért válaszd az encbérbeadás.hu-t?

 

1. Kaució és napidíj mentes bérlés

Sokan tartanak attól, hogy a bérlés során kauciót vagy napidíjat kell fizetniük. Az encbérbeadás.hu-nál azonban nincs szükség kaucióra vagy napidíjra, így te nyugodtan használhatod az ENC készüléket anélkül, hogy extra költségek terhelnének. Szolgáltatásunknak egyszeri díja van, mely határátlépéstől határátlépésig szól.

 

2. Gyors és egyszerű ügyintézés

Az ENC készülék bérlése nálunk gyors és egyszerű folyamat. Kattints weboldalunk főoldalára, válaszd ki a kívánt bérlési időszakot, és mi azonnal elküldjük neked a készüléket. Nincs szükség hosszadalmas papírmunkára vagy várakozásra.

 

3. Kedvező feltételek

Az encbérbeadás.hu az egyik legkedvezőbb feltételekkel rendelkező szolgáltató a piacon. Nemcsak kaució és napidíj nélkül, de rendkívül egyszerű folyamattal bérelhetsz ENC készüléket. Mind a házhozszállítás, mind pedig a személyes átvétel lehetséges nálunk.

 

Hogyan működik az ENC készülék?

Az ENC készülék egy elektronikus útdíjfizető eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a horvát autópályákon anélkül fizess, hogy meg kellene állnod a fizetőkapuknál. Az eszközt az autó szélvédőjére kell rögzíteni, és amikor közeledsz a fizetőkapukhoz, az ENC készülék automatikusan levonja a megfelelő díjat készülékhez párosított kontóról.

 

Használd a Horvát Útdíj Kalkulátort

Az encbérbeadás.hu weboldalán elérhető a horvát útdíj kalkulátor, amely segít neked előre kiszámítani az autópálya használatának költségeit. Csak add meg az indulási és érkezési dátumot, az úticélod, a járművek mennyiségét és típusát, majd a kalkulátor azonnal megmutatja, mennyit kell fizetned.

 

ENC Készülék Használatának Előnyei

  • Gyorsabb Áthaladás: Az ENC készülék használatával elkerülheted a sorban állást a fizetőkapuknál.
  • Egyszerű Ügyintézés: Gyors és egyszerű bérlési folyamat, kedvező feltételekkel.

 

Horvátország Matrica (jegy) vagy ENC?

Sokan kérdezik, hogy érdemes-e sorbanállni és készpénzzel, bankkártyával fizetni vagy inkább ENC készüléket bérelni a horvát autópályák használatához. Bár a jegyhúzás is egy lehetőség, az ENC készülék sokkal kényelmesebb és gyorsabb megoldást kínál. Ráadásul az encbérbeadás.hu-nál a 2024-es szezonban most visszanyerheted a horvát útdíjat vagy nyerhetsz egy 300.000 Ft értékű horvátországi nyaralást is.

 

Összegzés

 

Ha Horvátországba készülsz és szeretnél gyorsan, kényelmesen közlekedni az autópályákon, válaszd az ENC készülék bérlését az encbérbeadás.hu-nál. Nincs kaució, nincs napidíj, csak egyszerű és kedvező feltételek. Használd a horvát útdíj kalkulátort, és tudd meg előre, mennyit kell fizetned az úthasználatért. Ne habozz, bérelj ENC készüléket még ma, és élvezd az utazást Horvátországban gondtalanul!

Horvát útdíj kalkulátor és ENC készülék bérlés kaució nélkül, csak nálunk!

Miért érdemes ENC készüléket bérelni?

1) Az utazási időt jelentősen megrövidíti

2) Nálunk nem szükséges kauciót fizetned, túlforgalmazhatod

3) Postai úton is átveheted, de akár az utazásod reggelén is, egy 7 perces székesfehérvári kitérővel